Racing Regular

Racing Regular on laadukas täysrehu tyyppinen täydennysrehu kaikille hevosille ja poneille kilpailukykyiseen hintaan.

Racing Regular on monipuolinen ja maittava täydennysrehu hevosille ja poneille. Tuotteen energiapitoisuus on varsin alhainen, ja se sisältää kaikki tarvittavat hivenaineet ja vitamiinit sekä runsaasti kuitua, joka edistää ruoansulatuskanavan hyvinvointia. Tuotteessa on myös luonnollista eli orgaanista seleeniä, joka on samassa muodossa kuin seleeni on kasveissa, selenometioniinina. Tässä muodossa seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy varastoitumaan elimistöön. Regular sisältää myös runsaasti kavioiden ja karvapeitteen hyvinvointia edistävää biotiinia. Racing Regular on pölytön, tasalaatuinen ja hygieeninen. Ruokinnassa se tarjoaa oivallisen vaihtoehdon kaura- ja kivennäisrehuille.

Racing Regular on laadukkaista raaka-aineista valmistettu edullinen kypsennetty perusrehu. Raaka-aineina on käytetty kaurankuorijauhoa, ohraa, melassileikettä, kauraa, mäskijauhoa, vehnälesettä, soijarouhetta, seosmelassia sekä kasviöljyä ja -rasvaa. Racing Regular sisältää runsaasti kuitua ruoansulatuskanavan hyvinvointiin ja tuotteen energiapitoisuus on matalahko. Racing Regularia suositellaan erityisesti harrastehevosille ja poneille.

Keskeiset valmistusaineet: Kaurankuorijauho, ohra, melassileike, kaura, mäskijauho, vehnälese, soijarouhe, seosmelassi, suola, kasviöljy ja -rasva, kivennäiset ja hivenaineet, biotiini.

Pelletti
Aminohappo-optimoitu
Runsaasti kuitua
Matala sokeri
Ominaispaino: 620 g/litra
Annostus / päivä
Litraa Litraa/vrk
Pikkuponit 0,5 - 2
Isot ponit 1,5 - 3
Hevoset 3 - 6

Anna Racing Regularin kanssa riittävästi karkearehua, esim. heinää. Soveltuu ruokinnan ainoaksi väkirehuksi, erillistä kivennäislisää ei tarvita käyttöohjeiden mukaan annosteltaessa.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF3936 • Olomuoto: Pelletti • Pakkauskoko: 25 kg • Lavakoko: 750 kg • Ominaispaino: 620 g/litra