Racing Peacemaker

Racing Peacemaker on kauraton täysrehutyyppinen täydennysrehu harraste- ja urheiluhevosille sekä -poneille. Sopii hevosille ja poneille, joille kaurapohjainen täysrehu tai yleensäkään kaura eivät sovi väkirehuksi.

Kauraton Peacemaker sopii kaikenlaisille hevosille. Sitä suositellaan erityisesti herkkämahaisille hevosille ja niille, joille kaura ei ole sopivin vaihtoehto. Monipuolinen, kypsennetty täysrehu luovuttaa energiaa tasaisesti. Maittava rehu sisältää runsaasti ruoansulatuskanavalle välttämättömiä sulavia kuituja. Raaka-aineiden ravintoaineet imeytyvät hevosen kannalta oikeaoppisesti ja ruuansulatus toimii hyvin. Racing Peacemaker täydentää korsirehun sellaisenaan, sillä se sisältää ainoana väkirehuna käytettynä kaikki hevosen tarvitsemat kivennäis- ja hivenaineet sekä vitamiinit. Tuotteessa on myös luonnollista eli orgaanista seleeniä, joka on samassa muodossa kuin seleeni kasveissa, selenometioniinina. Tässä muodossa seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy varastoitumaan elimistöön.

Keskeiset valmistusaineet: Ohra, melassileike, sinimailasjauho, vehnälese, mäskijauho, seosmelassi, kasviöljy ja -rasva, suola, pellavansiemenpuriste, kivennäiset ja hivenaineet.

Pelletti
Kauraton
Aminohappo-optimoitu
Runsaasti kuitua
Matala sokeri
Ominaispaino: 650 g/litra
Annostus / päivä
  Litraa/vrk
Pikkuponit  0,5 - 2
Isot ponit 1,5 - 3
Varsat 2,5 - 3
Siitostammat 3 - 4,5
Harrastehevoset 3 - 4,5
Urheiluhevoset 4 - 6

Anna Racing Peacemakerin kanssa riittävästi karkearehua, esim. heinää. Soveltuu ruokinnan ainoaksi väkirehuksi, erillistä kivennäislisää ei tarvita käyttöohjeiden mukaan annosteltaessa.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF4662 • Olomuoto: Pelletti • Pakkauskoko: 25 kg, 1000 kg • Lavakoko: 750 kg • Ominaispaino: 650 g/litra