Racing Speedpower

Racing Speedpower on energiapitoinen, kypsennetty täydennysrehu, jolla saat lisää vauhtia ja voimaa! Speedpower on kehitetty täydentämään kauraa harraste- ja urheiluhevosten ruokinnassa.

Racing Speedpower on runsaasti sulavia kuituja ja rasvahappoja sisältävä energiatiiviste kauran tai muun väkirehun täydennykseen. Vähän tärkkelystä ja sokereita sisältävä tiiviste antaa runsaasti energiaa valmennukseen ja kilpailusuoritukseen. 

Speedpower sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä.

Racing Speedpower sisältää tarvittavien vitamiinien, kivennäis- ja hivenaineiden lisäksi patentoitua Progut-suolistoparannetta, joka tukee suoliston toimintaa ja vastustuskykyä.

Keskeiset valmistusaineet: Ohra, melassileike, ohramallas, vehnälese, kasviöljy ja -rasva, kaurankuorijauho, suola, seosmelassi, vehnä, sinimailasjauho, fruktoosi, aminohapot, panimohiiva-Progut (Pat.nr. EP 1387620) sekä vitamiinit ja hivenaineet.

Lue lisää Progutista.

Pelletti
Aminohappo-optimoitu
Progut® suolistoparannetta
Runsaasti energiaa
Matala sokeri
Matala tärkkelys
Avainlippu
Ominaispaino: 690 g/litra
Annostus / päivä

Energiarehua on helppo käyttää. Kevyessä työssä kulutuksen täydentämiseen riittää on noin 0,5 kg / hevonen / pv kauran joukkoon lisättynä. Normaalitason rasituksessa riittää noin 1 kg / pv kauran lisäksi. Raskaassa työssä ja kovassa rasituksessa päivittäinen annos on noin 1,5 kg /pv. kauran lisäksi.  Lopullinen käyttömäärä riippuu hevosen koosta, rasitustasosta, korsirehun laadusta jne.

Päiväannos suositellaan jakamaan 3–4 ruokintakertaan. Laita lisäksi tarjolle suolakivi. Runsaan hikoilun yhteydessä suosittelemme lisäksi elektrolyyttivalmisteen käyttöä. Totuta hevosesi Racing Speedpoweriin 1–2 viikon aikana. Rehu voidaan syöttää kuivana tai kostutettuna. Anna lisäksi riittävä määrä karkearehua.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF4655 • Olomuoto: Pelletti • Pakkauskoko: 20 kg • Lavakoko: 800 kg • Ominaispaino: 690 g/litra