Racing Progress

Racing Progress on energiarikas täydennysrehu (puolitiiviste) hevosille ja poneille kauran tai muiden väkirehujen täydennykseen. Tuotteen tärkkelyspitoisuus on matala ja sen monipuolinen raaka-ainesisältö ylläpitää ruoansulatuskanavan hyvinvointia. 

Progress-puolitiivistettä käytetään painon suhteessa 50:50 -periaatteella esimerkiksi kauran kanssa. Voidaan käyttää myös ainoana väkirehuna. Racing Progress sisältää energian ja valkuaisen lisäksi tarvittavat kivennäis- ja hivenaineet sekä vitamiinit. 

Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä.

Progress sisältää myös patentoitua, luonnollista Hankkijan oman tutkimustoiminnan tuloksena kehitettyä suolistoparannetta Progutia. Progut tukee tutkitusti suoliston hyvinvointia ja edistää hyödyllisten suolistomikrobien kasvua. Progut tehostaa rehun hyväksikäyttöä ja edistää hevosen vastustuskykyä. 

Lue lisää Progutista.

Racing Progress sopii niin harrastehevosten kuin urheiluhevosten ruokintaan.Käytettävä määrä riippuu hevosen kulutuksesta, kulutuksen kasvaessa annoskoko kasvaa. 

Väkirehun määrä riippuu hevosen koosta, iästä ja rasituksesta sekä käytettävän korsirehun laadusta. Normaalisti käytetään Progressin ja viljan, esimerkiksi kauran, seosta 1-3 litraa /vrk. 

Keskeiset valmistusaineet: Vehnälese, melassileike, sinimailasjauho, ohramallas, ohra, suola, seosmelassi, kasviöljy ja -rasva, Progut®-panimohiiva (Pat.nr. EP 1387620), perunaproteiini, kivennäiset ja hivenaineet.

Pelletti
Kauraton
Aminohappo-optimoitu
Progut® suolistoparannetta
Runsaasti energiaa
Runsaasti kuitua
Matala sokeri
Matala tärkkelys
Avainlippu
Ominaispaino: 660 g/ litra
Annostus / päivä

1-3 litraa päivässä hevosen rasituksesta ja muusta ruokinnasta riippuen.

Anna Racing Progressin kanssa riittävästi karkearehua, esim. heinää. Voidaan annostella hevoselle kuivana tai kostutettuna. Erillistä kivennäislisää ei tarvita käyttöohjeiden mukaan annosteltaessa. Säilytetään asianmukaisessa, kuivassa ja viileässä varastossa.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF4605 • Olomuoto: Pelletti • Pakkauskoko: 20 kg • Lavakoko: 800 kg • Ominaispaino: 660 g/ litra