Racing Mineral Plus

Racing Mineral Plus on rakeistettu kivennäisrehu, joka tasapainottaa kivennäisten, hivenaineiden ja vitamiinien saannin kauraan ja heinään pohjautuvassa ruokinnassa. Soveltuu erinomaisesti myös täydentämään kivennäisten saantia, kun täysrehun käyttömäärä on suosituksia pienempi. Tuotteen hivenaineet ja seleeni ovat hyvin imeytyvässä orgaanisessa muodossa. Kivennäis- ja hivenaineiden maittavuuden parantamiseksi rehuun lisätty muun muassa melassileikettä, seosmelassia ja vehnänlesettä.

Rakeinen kivennäis-, hivenaine- ja vitamiinirehu on helppo annostella ja siinä on monipuolinen koostumus ja hyvä maittavuus. Kalsiumin ja fosforin suhde on 4,5:1. Racing Mineral Plus on helppo ja varma tapa huolehtia hevosen lisäravinteiden saannista.

Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä.

Keskeiset valmistusaineet: Melassileike, vehnälese, esiseokset, kaurankuorijauho, seosmelassi, suola, fruktoosi, kasviöljy ja -rasva, kivennäiset ja hivenaineet.

Pelletti
Ca:P optimoitu
Matala tärkkelys
Avainlippu
Ominaispaino: 700 g/litra (70 g/dl)
Annostus / päivä
Varsat ja nuoret hevoset n. 300 g/ pv
Ponit  50 - 150 g/ pv
Kevyessä työssä olevat hevoset 200 - 300 g/ pv
Kantavat ja imettävät tammat 300 - 400 g/ pv
Kilpa- ja urheiluhevoset 300 - 350 g/ pv

 

Annossuositukset on laskettu kauraan ja heinään pohjautuvalle ruokinnalle. Jos täydennät täysrehuruokinnan kivennäisten ja hivenaineiden saantia, on annostus suosituksia pienempi.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF4064 • Olomuoto: Mure • Pakkauskoko: 20 kg • Lavakoko: 600 kg • Ominaispaino: 700 g/litra (70 g/dl)