Racing Junior Pro

Racing Junior Pro on 3-12-kuukauden ikäisille varsoille suunniteltu täysrehutyyppinen täydennysrehu, joka sisältää runsaasti varsan kasvulle välttämättömiä aminohappoja. Soveltuu ainoaksi väkirehuksi, eikä erillistä kivennäislisää tarvita käyttöohjeiden mukaan annosteltaessa.

Rehu sisältää runsaasti hyvälaatuista valkuaista, jota kasvava varsa tarvitsee etenkin luuston ja lihaksiston kasvuun ja kehittymiseen sekä vastustuskykyyn. Junior Pro sisältää myös riittävästi hevosille elintärkeää lysiiniä.

Koostumuksessa on huomioitu pikkuvarsojen korkeampi kivennäisaineiden ja vitamiinien tarve, jotta varsa saa kohtuullisillakin syöttömäärillä (1-2 kg) riittävän määrän kivennäisiä. Rehu sisältää kohtuullisesti energiaa, joka mahdollistaa varsan tasaisen ja vahvan kasvun. Junior Prohon on lisätty lisäksi D-vitamiinia, joka edesauttaa kalsiumin imeytymistä. Racing Junior Pro sisältää varsan kehitykselle tärkeää K-vitamiinia, joka on tärkeä vitamiini turvaamaan varsan tasapainoista kasvua etenkin sisäruokintakaudella. Tutkimuksissa K-vitamiinin on todettu lisäävän luuston tiheyttä ja ennaltaehkäisevän esimerkiksi irtopalojen muodostumista. Rehu on valmistettu mahaystävällisistä, laadukkaista raaka-aineista ja rehu sisältääkin vain 10 % tärkkelystä. Junior Pro sisältää lisäksi patentoitua Progut®- suolistoparannetta, joka tukee positiivisesti suoliston toimintaa ja vastustuskykyä.

Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä.

Keskeiset valmistusaineet: Kaura, melassileike, sinimailasjauho, mäskijauho, soijarouhe, vehnälese, seosmelassi, kalsiumkarbonaatti, kasviöljy ja -rasva, suola, aminohapot, Progut®-panimohiiva (Pat.nr. EP 1387620), kivennäiset ja hivenaineet.

Lue lisää Progutista.

Pelletti
Aminohappo-optimoitu
Ca:P optimoitu
Progut® suolistoparannetta
Runsaasti valkuaista
Matala sokeri
Matala tärkkelys
Avainlippu
Ominaispaino: 690 g/ litra
Annostus / päivä

Annostus varsa (aikuispaino 550 kg)

 

3-6 kk

1-2 kg/ vrk (heinää vapaasti)
6-12 kk 2-3 kg / vrk (heinää vapaasti)

 

Ponivarsoille annostus painon mukaan. Voidaan annostella hevoselle kuivana tai kostutettuna. Säilytetään asianmukaisessa, kuivassa ja viileässä varastossa.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF3992 • Olomuoto: Pelletti/rae • Pakkauskoko: 25 kg • Lavakoko: 750kg • Ominaispaino: 690 g/ litra