Racing Mineral

Racing Mineral on kalsiumpitoinen, viljaton ja matalasokerinen kivennäinen kaikille hevosille.

Patentoidun MURO-käsittelyn ansiosta Racing Mineralin kivennäis- ja hivenaineet imeytyvät poikkeuksellisen hyvin. Tuote sisältää myös kaikki hevosen tarvitsemat vitamiinit. Racing Mineralissa kalsiumin suhde fosforiin on 4 :1.

Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä selenometioniinin hydroksianalogi imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä. Tuotteessa on käytössä hiivaton orgaanisen seleenin lähde nimeltä Selisseo®, jonka muoto on selenometioniinin hydroksianalogi (OH-SeMet 3b814). Tämä muoto seleenistä on täysin hiivaton ja sopii näin myös hiiva-allergisille hevosille. Selenometioniinin hydroksianalogi (3b814) valmistetaan puhtaasta metioniiniaminohaposta vaihtamalla aminohapon rikkimolekyyli seleeniin. Puhtautensa vuoksi OH-SeMet on myös tehokkain saatavilla oleva seleenin lähde!

Keskeiset valmistusaineet: Kalsiumkarbonaatti, monokalsiumfosfaatti, suola, melassi, merilevä, magnesiumoksidi.

Kauraton
Viljaton
Ca:P optimoitu
Matala sokeri
Matala tärkkelys
Ominaispaino: 1000 g/litra | 100g = dl
Annostus / päivä
Varsat ja nuoret hevoset (aikuispaino 500kg) 100 g/ pv
Pienet ponit 25-50 g/ pv
Isot ponit  50-75 g/ pv
Harrastehevoset 100-150 g/ pv
Kantavat ja imettävät tammat 125-200 g/ pv
Kilpa- ja urheiluhevoset 150 - 200 g/ pv

Annossuositukset on laskettu kauraan ja heinään pohjautuvalle ruokinnalle. Jos täydennät täysrehuruokinnan kivennäisten ja hivenaineiden saantia, on annostus suosituksia pienempi.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: VIB4048 • Pakkauskoko: 20 kg • Lavakoko: 600 kg • Ominaispaino: 1000 g/litra | 100g = dl