Racing Prix

Racing Prix on kaikille hevosille sopiva täysrehu-tyyppinen täydennysrehu.

Racing Prix on helppokäyttöinen rakeinen hevosrehu, jonka monipuolinen koostumus takaa hevoselle täysipainoisen ruokinnan kovassakin rasituksessa. Kaurapohjainen Racing Prix turvaa hyvin ainoana väkirehuna käytettynä hevosen riittävän kivennäis- ja hivenaineiden sekä vitamiinien saannin. Erillistä kivennäislisää ei tarvita, mutta nuolukivi (Racing Rocky) varmistaa suolan saannin. 

Tuotteessa on myös luonnollista eli orgaanista seleeniä, joka on samassa muodossa kuin seleeni kasveissa, selenometioniinina. Tässä muodossa seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy varastoitumaan elimistöön. Racing Prix on tasalaatuinen, hygieeninen, vähän pölyävä ja maittava täysrehu.

Keskeiset valmistusaineet: Kaura, vehnälese, melassileike, sinimailasjauho, kaurankuorijauho, mäskijauho, vehnä, seosmelassi, pellavansiemenpuriste, ohra, suola, kasviöljy ja -rasva, kivennäiset ja hivenaineet.

Pelletti
Aminohappo-optimoitu
Runsaasti kuitua
Matala sokeri
Ominaispaino: 650 g/litra
Annostus / päivä
  Litraa / vuorokausi
Varsat 2,5 - 3
Ponit 2,5 - 3
Harrastehevoset 2,5 - 3
Siitostammat 3 - 4,5

Anna Racing Prixin kanssa riittävästi karkearehua, esim. heinää. Racing Prix voidaan annostella hevoselle kuivana tai kostutettuna. Käyttömäärään vaikuttavat luonnollisesti korsirehun laatu ja määrä, hevosen koko, ikä, liikunnan ja rasituksen määrä.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF4606 • Pakkauskoko: 25 kg, 1000 kg • Ominaispaino: 650 g/litra