Racing Junior Pro

Racing Junior Pro on 3-12-kuukauden ikäisille varsoille suunniteltu täysrehutyyppinen täydennysrehu, joka sisältää runsaasti varsan kasvulle välttämättömiä aminohappoja. Soveltuu ainoaksi väkirehuksi, eikä erillistä kivennäislisää tarvita käyttöohjeiden mukaan annosteltaessa.

Rehu sisältää runsaasti hyvälaatuista valkuaista, jota kasvava varsa tarvitsee etenkin luuston ja lihaksiston kasvuun ja kehittymiseen sekä vastustuskykyyn. Junior Pro sisältää myös riittävästi hevosille elintärkeää lysiiniä.

Koostumuksessa on huomioitu pikkuvarsojen korkeampi kivennäisaineiden ja vitamiinien tarve, jotta varsa saa kohtuullisillakin syöttömäärillä (1-2 kg) riittävän määrän kivennäisiä. Rehu sisältää kohtuullisesti energiaa, joka mahdollistaa varsan tasaisen ja vahvan kasvun. Junior Prohon on lisätty lisäksi D-vitamiinia, joka edesauttaa kalsiumin imeytymistä. Racing Junior Pro sisältää varsan kehitykselle tärkeää K-vitamiinia, joka on tärkeä vitamiini turvaamaan varsan tasapainoista kasvua etenkin sisäruokintakaudella. Tutkimuksissa K-vitamiinin on todettu lisäävän luuston tiheyttä ja ennaltaehkäisevän esimerkiksi irtopalojen muodostumista. Rehu on valmistettu mahaystävällisistä, laadukkaista raaka-aineista ja rehu sisältääkin vain 10 % tärkkelystä. Junior Pro sisältää lisäksi patentoitua Progut®- suolistoparannetta, joka tukee positiivisesti suoliston toimintaa ja vastustuskykyä.

Sisältää myös orgaanista seleeniä, joka on samassa muodossa kuin seleeni on kasveissa, selenometioniinina. Tässä muodossa seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy varastoitumaan elimistöön.

Keskeiset valmistusaineet: Kaura, Melassileike, Soijarouhe, Sinimailasjauho, Mäskijauho, Kaurankuorijauho, Vehnälese, Seosmelassi, Kalsiumkarbonaatti, Panimohiiva Progut (Pat.nro: EP 1387620), Kasviöljy ja -rasva, Fruktoosi, Suola, Esiseokset, Aminohapot, Magnesiumoksidi.

Lue lisää Progutista.

Pelletti
Aminohappo-optimoitu
Ca:P optimoitu
Progut® suolistoparannetta
Runsaasti valkuaista
Matala sokeri
Matala tärkkelys
Ominaispaino: 690 g/ litra
Annostus / päivä

Annostus varsa (aikuispaino 550 kg)

 

3-6 kk

1-2 kg/ vrk (heinää vapaasti)
6-12 kk 2-3 kg / vrk (heinää vapaasti)

Säilytetään asianmukaisessa, kuivassa ja viileässä varastossa.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF3992 • Olomuoto: Pelletti/rae • Pakkauskoko: 25 kg • Lavakoko: 750kg • Ominaispaino: 690 g/ litra