Racing Speedpower

Racing Speedpower on energiapitoinen, kypsennetty täydennysrehu, jolla saat lisää vauhtia ja voimaa! Speedpower on kehitetty täydentämään kauraa harraste- ja urheiluhevosten ruokinnassa.

Racing Speedpower on runsaasti sulavia kuituja ja rasvahappoja sisältävä energiatiiviste kauran täydennykseen. Vähän tärkkelystä ja sokereita sisältävä tiiviste antaa runsaasti energiaa valmennukseen ja kilpailusuoritukseen. Speedpower sisältää myös patentoitua Progut- suolistoparannetta, joka tukee positiivisesti suoliston toimintaa ja vastustuskykyä. 

Racing Speedpower sisältää tarvittavien vitamiinien, kivennäis- ja hivenaineiden lisäksi patentoitua Progut TM- suolistoparannetta, joka tukee suoliston toimintaa ja vastustuskykyä.

Keskeiset valmistusaineet: Ohra, melassileike, vehnälese, mäskijauho, kasviöljy ja -rasva, leipäjauho, kaurankuorijauho, suola, vehnä, seosmelassi, sinimailasjauho, panimohiiva-Progut sekä vitamiinit ja hivenaineet.

Lue lisää Progutista.

Pelletti
Kauraton
Aminohappo-optimoitu
Progut® suolistoparannetta
Runsaasti energiaa
Matala sokeri
Matala tärkkelys
Ominaispaino: 690 g/litra
Annostus / päivä

Energiarehua on helppo käyttää. Kevyessä työssä kulutuksen täydentämiseen riittää on noin 0,5 kg / hevonen / pv kauran joukkoon lisättynä. Normaalitason rasituksessa riittää noin 1 kg / pv kauran lisäksi. Raskaassa työssä ja kovassa rasituksessa päivittäinen annos on noin 1,5 kg /pv. kauran lisäksi.  Lopullinen käyttömäärä riippuu hevosen koosta, korsirehun laadusta yms.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF4056 • Olomuoto: Pelletti • Pakkauskoko: 25 kg • Lavakoko: 750 kg • Ominaispaino: 690 g/litra