Racing Progress

Racing Progress on energiarikas täydennysrehu (puolitiiviste) hevosille ja poneille kauran tai muiden väkirehujen täydennykseen. Tuotteen tärkkelyspitoisuus on matala ja sen monipuolinen raaka-ainesisältö ylläpitää ruoansulatuskanavan hyvinvointia. 

Progress-puolitiivistettä käytetään painon suhteessa 50:50 -periaatteella esimerkiksi kauran kanssa. Voidaan käyttää myös ainoana väkirehuna. Racing Progress sisältää energian ja valkuaisen lisäksi tarvittavat kivennäis- ja hivenaineet sekä vitamiinit. Sisältää myös orgaanista seleeniä, joka mm. tukee elimistön vastustuskykyä. Monipuolinen kypsennetty sisältö luovuttaa tasaisesti energiaa hevosen käyttöön.  Rehu sisältää myös runsaasti sulavia kuituja, joilla on merkitystä suolistoterveydelle.

Sisältää myös orgaanista seleeniä, joka on samassa muodossa kuin seleeni on kasveissa, selenometioniinina. Tässä muodossa seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy varastoitumaan elimistöön.

Racing Progress sopii niin harrastehevosten kuin urheiluhevosten ruokintaan.Käytettävä määrä riippuu hevosen kulutuksesta, kulutuksen kasvaessa annoskoko kasvaa. Racing Progress voidaan sekoittaa kauraan tai muihin väkirehuihin sellaisenaan kuivana. 

Väkirehun määrä riippuu hevosen koosta, iästä ja rasituksesta sekä käytettävän korsirehun laadusta. Normaalisti käytetään Progressin ja viljan, esimerkiksi kauran, seosta 1-3 litraa /vrk. 

Keskeiset valmistusaineet: Melassileike, ohra, vehnälese, mäskijauho, sinimailasjauho, suola, seosmelassi, kasviöljy ja -rasva, kivennäiset ja hivenaineet.

Pelletti
Kauraton
Aminohappo-optimoitu
Runsaasti kuitua
Matala sokeri
Matala tärkkelys
Ominaispaino: 660 g/ litra
Annostus / päivä

1-3 litraa päivässä hevosen rasituksesta ja muusta ruokinnasta riippuen.

Ravintoaineet
  • Tuotekoodi: SF4116 • Olomuoto: Pelletti • Pakkauskoko: 25 kg • Lavakoko: 750 kg • Ominaispaino: 660 g/ litra