Racing-lavakampanja

Tilaa Racing-rehut tammikuussa rahtivapaasti suoraan tallille!

Tammikuussa kannattaa tilata rehut edullisesti suoraan tallille. Tuttuun tapaan 1000 kiloa tai enemmän Racing- rehuja tai Hevosten Mineral Plus- kivennäistä tilatessasi saat toimituksen rahtivapaasti suoraan tallille. Tilaus saa olla ns. sekalava eli useita eri Racing-tuotteita sallitaan tilaukselle (myös lisäravinteet, vitamiinit, purkkitavarat).

Kampanja-aika on 2.-31.1.2019, toimitukset 8.2.2019 mennessä.

Jos kiinnostuit rahtivapauskampanjasta ja haluat hyödyntää sen, ole yhteydessä myymälöihimme, jälleenmyyjiimme, aluemyyntipäälliköihimme tai asiakaspalveluumme

- Asiakaspalvelu asiakaspalvelu@hankkija.fi puh. 010 40 22020

- Markku Kivikangas markku.kivikangashankkijafi, p. 010 40 27902 (Aluemyyntipäällikkö Etelä- ja Keski-Pohjanmaa, Häme, Satakunta, Varsinais-Suomen länsiosa.)

- Pauli Junttila pauli.junttilahankkijafi, p. 0400 819 681 (Aluemyyntipäällikkö Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Kainuu, Lappi)

- Jukka Kilpinen jukka.kilpinenhankkijafi, p. 010 76 85056 (Aluemyyntipäällikkö Etelä-Suomi, Varsinais-Suomen itäosa, Kymenlaakso, Keski-Suomi, Etelä-Savo ja Etelä-Karjala)

Hankkija Oy:n kautta voit myös tilata kuivikkeet, suolat (vuori- ja rehusuola), kalkit, heinät yms. hevosharrastukseen oleellisesti liittyvät tuotteet kätevästi rehutoimitusten mukana.


Kampanja ei koske myymälän varastoon tilattuja tuotteita eikä verkkokauppatilauksia.

Racing opas

Löydä oikea tuote
Yritys
Parasta ruokaa hevosellesi
Progut