18.01.2017

Koskelan Akseli juhlavuoden hyväntekeväisyysravuriksi ja raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyyden keulakuvaksi

Mikä olisikaan parempi tapa saada aikaan hyvää Suomen ja suomenhevosen juhlavuonna, kuin olla mukana suomenhevoskimpassa ja hyväntekeväisyyden kohteena ovat lapset ja nuoret? Nyt kaikki mukaan hyväntekeväisyyteen! Näillä näkymin Koskelan Akseli starttaa jo tammi-helmikuun paikkeilla, joten pääset seuraamaan hyväntekeväisyysravurin uraa aitiopaikalta. Hyväntekeväisyyden kohteena on siis raviurheilun nuorisotoiminta, joten jo pienellä sijoituksella pääset tukemaan raviradoilla ja hevosjalostusliitoissa toteutettavaa nuorisotoimintaa sekä raviurheilun tulevaisuutta.

Nyt haastammekin kaikki mukaan Talli Pohjantähden alla- osuuksien myyntikampanjaan ja samalla pääsemme isolla porukalla seuraamaan hyväntekeväisyysravuri Koskelan Akselin uraa. Ja mikä parasta keräämme samalla hyväntekeväisyyspottia raviurheilun nuorisotoiminnan ja samalla koko raviurheilun tulevaisuuden hyväksi.
Talli Pohjantähden alla -osuuksia voi lunastaa myös arvottavaksi esim. facebook-sivuille ja kimppatallin osuuden voi arpoa palkintona erilaisissa tapahtumissa tai vaikkapa raviradalla kaikkien raveissa käyneiden kesken. Kimppatallin osuuden voi antaa myös lahjaksi ja osuuksia voi ostaa yritysten, yhteisöjen tai yhdistysten nimiin. Laittakaahan tiedotetta eteenpäin omille kontakteillenne, sukulaisille, tutuille, yhdistyksille, yrityksille ja yhteisöille.
Lunastamalla osuuden kimppatallista olet osaltasi mukana tukemassa raviurheilun nuorisotoimintaa ja raviurheilun tulevaisuutta!

Lisätietoja:

Nettisivut: www.hippos.fi/koskelanakseli
Facebook: www.facebook.com/koskelanakseli/

http://www.facebook.com/koskelanakseli/
Näin pääset mukaan hyväntekeväisyyskampanjaan:
Täytä tietosi ala olevassa linkissä ja maksa osuutesi ohjeiden mukaan
https://www.webropolsurveys.com/S/D2F791D68667913D.par

 
Yhteistyöterveisin
Heikki Kankainen, Hankkija Oy, heikki.kankainenhankkijafi, 010 402 7183
Helena Hyvämäki-Mäenpää, Suomen Hippos ry, helena.hyvamaki-maenpaahipposfi, 020 760 5246
Erja Mattila, mattilanerjagmailcom, 045 111 7754

Racing opas

Löydä oikea tuote
Yritys
Parasta ruokaa hevosellesi
Progut