Tomas Kivirannan kokemuksia Racing-rehuista

 - Hevoseni ovat luontaisesti kuumia ja eteen pyrkiviä, joten en voi ruokkia pelkästään kauralla, täten olen joutunut etsimään kauran rinnalle rehun, joka antaa lisää energiaa ja tiivistä pyöreyttä sekä pitää hevosen vatsan hyvässä kunnossa. Racing Builder Mix mysli täyttää erinomaisesti nämä vaatimukset ja hevoset eivät "kuumene" liikaa kilpailutilanteissa. 

Hyvistä rehuista huolimatta olen halunnut varmistaa, että hevosteni vitamiini tasapaino on kohdallaa tiiviissä valmennuksessa ja rasittavasta kilpailutoiminnasta huolimatta. Racing ADE vitamiini on erinomainen lisä tasapainottamaan ja varmistamaan kaikkien tärkeiden vitamiinien saannin.

Hevoseni saavat säännöllisesti elektrolyytteja rasittavien valmennusten ja kilpailuiden reissujen aikana. Tällä varmistan, että hevoseni ovat palautuneet seuraavaa suoritusta varten. Ilman Racing Revolyte elektrolyyttiä eivät hevoseni ehtisi palautua ennen seuraavaa suoritusta raskaista useamman päivän kilpailutapahtumissa.

Kuvassa Tomas Kiviranta sekä hänen ykköshevosensa Midnight Dream Tallinnan kansainvälisissä kilpailuissa maaliskuussa 2010.

Racing opas

Löydä oikea tuote
Yritys
Parasta ruokaa hevosellesi
Progut