Hoss-hevosten kasvattaja Hannu Härmälä, Nousiainen

Olemme keskittyneet USA-sukuisten ravivarsojen kasvatukseen kotitilallani Sukkisissa. Sukkisten varsat tunnetaan Hoss-liitteestä niiden nimessä. Siitokseen käytettävät tammat on valittu tiettyjen laatukriteerien mukaan hevosten suvun ja kilpailusuoritusten ja rakenteen mukaan. Tavoitteenamme on kasvattaa rajoitetulla tammamäärällä mahdollisimman laadukkaita ravihevosia. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan käyttämään siitosoriita maailman huipulta.

Myös rehustuksen suhteen tallimme kriteerit ovat korkealla. Korsirehuna käytämme Suvi Säilöheinää ja kesäaikaan hevoset saavat luonnollisesti laiduntaa rehevillä laitumilla. Täydennys- ja väkirehuina käytämme oman kauran lisäksi Racing Progress -puolitiivistettä ja Racing Mineral -kivennäistä. Valkuaistäydennykseen käytämme aminohappotasapainoitettua Racing Protein -tiivistettä.

Kasvatuksessa onnistuminen on monen tekijän summa. Kokemuksiemme perusteella olemme valmiina kertomaan ruokinnastamme ja yleensäkin kasvatustoiminnastamme aiheesta kiinnostuneille.

Racing opas

Löydä oikea tuote
Yritys
Parasta ruokaa hevosellesi
Progut