Hakutulokset

Racing Perfect Mix

Racing Perfect Mix on myslityyppinen täysrehu hevosille ja poneille.

Racing Perfect Mix on hiutaloitua maissia sekä porkkanaa sisältävä erittäin maittava täysrehu sekä hevosille että poneille. Rehu sopii myös herkkämahaisille ja nirsoille hevosille. Ensimmäinen kotimainen myslitäysrehu hevosille.
Racing Perfect Mix ei sisällä kauraa, joten rehu käy myös niille hevosille, joille kaura ei jostain syystä sovi. Myslin valssatut raaka-aineet sopivat erityisen hyvin myös herkkämahaisille hevosille. Perfect Mix sisältää kivennäis- sekä hivenaineet ja vitamiinit, joten erillistä kivennäistä ei tarvita. Nuolukivi on syytä pitää hevosen ulottuvilla.

Racing Perfect Mix voidaan tarjota hevosille sellaisenaan kuivana. Rehun voi myös kostuttaa niin halutessaan. Käyttömäärä riippuu eläimen iästä, koosta, rodusta ja liikunnan määrästä sekä käytettävän korsirehun laadusta. Normaalisti rehua käytetään noin 2-6 litraa/vrk. Tarkemmat käyttösuositukset on painettu tuotepakkaukseen. 

Keskeiset valmistusaineet: Kypsennetty ohra, kaurankuorijauho, maissi, sinimailasjauho, melassileike, ohra, porkkanahiutaleet, melassi, kivennäiset ja hivenaineet.

Lataa tuoteseloste (pdf)

Löydä oikea tuote
Yritys
Parasta ruokaa hevosellesi
Progut